Om oss

Salong Cheveux öppnade i Lilla Edet för lite mer än 25 år sedan.

Sammanlagt har vi som arbetar här över 100 års erfarenhet som frisörer, och vi utbildar oss fortfarande kontinuerligt för att kunna ge den service och professionalitet våra kunder förtjänar. Vi har god erfarenhet av det mesta inom hårvård och styling. Här är vi måna om våra kunder, och är givetvis inte nöjda förrän du är det!

Agneta

Agneta - ägare av Salong Cheveux

  • Färdig frisör -82
  • Har tävlat och arbetat som frisörlärare
  • Älskar fest- och brudfrisyrer
  • Lägger lättare makeup och tar hål i öronen

Jag blev färdig frisör 1982, och har sedan mitten av 80-talet varit egenföretagare med ett flertal salonger. I september 2014 tog jag över som ägare av Salong Cheveux. Har även hunnit med att arbeta som frisörlärare på både Svenska frisörskolan och Praktiska Gymnasiet, samt tävlat i SM med flera topplaceringar – bl a en förstaplats!

"Frisöryrket är kul och inspirerande, och ett perfekt resultat uppnås när kundens önskemål står i fokus samtidigt som jag bidrar med min erfarenhet. Älskar att kombinera klassiskt frisyrmode med nytänkande!"

Marie

Marie - frisör på Salong Cheveux

  • Färdigutbildad frisör -84
  • Trivs bäst med en sax i handen
  • Ägnar sig åt både herr- och damfrisering

Frisör har alltid varit mitt yrke, redan som liten visste jag att det var det här jag ville göra när jag blev stor. Min utbildning gick jag på frisörskolan i Göteborg och var tidigare delägare i JB-salongen på Ström här i Lilla Edet. Efter det tog jag mig över älven och började jobba på Salong Cheveux.

"Det jag gillar mest med att vara frisör är mötet med människor och att mina händer får skapa. Antingen jag klipper, flätar eller färgar så stortrivs jag som frisör!"

Yvonne

Yvonne - frisör på Salong Cheveux

  • Färdig frisör i slutet av 70-talet
  • Älskar att skapa!
  • Ägnar sig åt både herr- och damfrisering

Jag startade min yrkesbana på Frisörskolan i Göteborg i mitten av 70-talet. I mitten av 80-talet kände jag mig redo att bedriva egen verksamhet, och i nästan 20 år var jag som delägare med och drev Klippcentrum här i Lilla Edet. Idag skapar jag även blomsterarrangemang och bedriver försäljning av presentartiklar i min gårdsbutik.

"Jag trivs bra med skapandet som frisöryrket ger, och tiden går fort när man får arbeta med underbara kunder!"